DA PASQUALE

DA PASQUALE Italiaans Specialiteiten Rest.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Pasquale. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 17:52 Alles heel erg lekker
27 jun 2022 om 8:30 Wederom heerlijk
26 jun 2022 om 8:49 We hadden een pasta bolognese ( met tagliatelli) en een pasta vegetarisch ook met tagliatellei besteld. En wat kregen we: Penne. Ik had een salade met tonijn besteld en daar was de inhoud van een blikje zo neergelegd. Zag er niet heel erg smakelijk
25 jun 2022 om 22:16 Altijd lekker, warm, op tijd en vriendelijke bezorger!!!
25 jun 2022 om 21:16 Geen
25 jun 2022 om 19:22 Walgelijke koude pizza, zat onder dikke olie laag en daarnaast zat er ontzettend rare kaas op(niet eens kaas te noemen). Klantenservice ook slecht. Geen tegemoetkoming dmv nieuwe pizza / geld terug. Verhaal was volgens de medewerker ongeloofwaardig??
25 jun 2022 om 0:14 finalmente una pizza decente e veloce
24 jun 2022 om 15:34 De laatste weken zijn de pizza’s zeer smakeloos, hier heel lang bijna wekelijks besteld maar het lijkt wel overgenomen te zijn ofzo, geen verbetering.
23 jun 2022 om 20:01 Pizza was niet meer zo heel warm! En ik ben geen snelle eter, dus laatste stukken waren koud!
22 jun 2022 om 7:49 Pizza en Pasta besteld, zoals we zo vaak doen bij dit restaurant. Helaas de laatate paar keren weinig smaak aan de pasta. Pizza was dit keer heel erg vet. De doos waar de pizza in werd geleverd was doordrenkt in olie/vet.
20 jun 2022 om 5:39 Het "volg je bestelling systeem" geeft de afgesproken tijd aan in plaats van de echte wachttijd. De pizza's zouden binnen 60 minuten bezorgd worden maar het duurde een uur en 40 minuten. Veel te lang.
20 jun 2022 om 0:02 Een etentje met 6 personen, op de mail duidelijk 6 gerechten, vakkundig om zeep geholpen omdat er 1 gerecht niet geleverd was. Erg balen dat deze na een uur achteraf gebracht werd,weliswaar met excuses... én al 2x eerder precies hetzelfde meegemaakt.